Financiën en Control

Als Trainee Financiën werk je aan uiteenlopende opdrachten binnen het vakgebied Finance & Control. De opdrachten die je uitvoert zijn veelal analytisch van aard, op tactisch en strategisch niveau. Tegelijkertijd maak je de vertaalslag naar pragmatische, creatieve oplossingen voor de praktijk van alledag.

Actuele uitdagingen binnen het vakgebied zijn:

– Kwaliteitsmanagement

– Het snijvlak tussen (big) data en finance.

– Het vernieuwen van de planning & control cyclus en controlopzet

Binnen bovenstaande thema’s voer je verschillende opdrachten uit. Klik hier voor een aantal voorbeelden.

Je draagt bij aan belangrijke speerpunten van de G4, namelijk: kennisdeling, innovatie en verbinding. Met je mede-trainees werk je ieder half jaar aan een andere, gemeente overstijgende, opdracht. Als traineepool gaan jullie bijvoorbeeld aan de slag met de verbeteragenda’s van de G4 gemeentes. Waar zitten de overeenkomsten en verschillen, hoe kunnen de gemeentes elkaar versterken en welke verbeterinitiatieven zouden jullie aanbevelen? De directie van de G4 gemeenten is voor deze gezamenlijke opdrachten jullie opdrachtgever.

Dit traineeprogramma biedt een unieke kans aan 16 trainees met passie voor Financiën en Control. Ambitieuze starters die willen bijdragen aan de gemeente van de toekomst. Ervaring met Financiën en Control is geen vereiste. Ook je studie mag ‘afwijkend’ zijn.

Bekijk hier de volledige infographic van het traineeprofiel voor de trainee Financiën en Control.

Solliciteren

Op dit moment is de inschrijving gesloten.