over g4

Ontstaan en missie

De vier grootste gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht vertegenwoordigen samen bijna 2.5 miljoen inwoners.

Deze samenstelling heet ook wel de G4 en heeft als doel om de onderlinge samenwerking te bevorderen en samen te leren en innoveren.

Door gebruik te maken van elkaars kennis en expertise kunnen de vier gemeenten gezamenlijk meer waarde creëren voor hun inwoners. 

Het G4 traineeship is vanuit het G4 samenwerkingsverband opgezet.  

De Missie van de g4:

Kennisdeling, innovatie en verbinding stimuleren tussen de gemeenten

  • Een aantrekkelijke werkgever te zijn voor jong hoogopgeleid talent
  •  Jong talent een betekenisvolle start van hun carrière te bieden in de richting Data & Informatiemanagement of Finance & Control
  •  

Ons manifest, waar we voor staan

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag & Utrecht. Samen vormen ze het hart van de Randstad. Politiek, bestuurlijk én sociaal-cultureel. Met de G4 als unieke stad-overstijgende samenwerking. Meer verbinding, kennisdeling en innovatie. Samen werken aan een betere leefwereld voor bijna 2.5 miljoen inwoners. 

Woningnood, digitalisering, de transitie naar een duurzamere wereld. De stedelijke uitdagingen stapelen zich in hoog tempo op. Innovatieve oplossingen vragen om een nieuw perspectief met een blik op de toekomst. Een nieuwe generatie digitale en financiële specialisten. Specialisten met een onbevangen blik vanuit hun expertise Data & Informatiemanagement of Finance & Control. Intrinsiek gedreven om publieke waarde te creëren. 

Onderdeel zijn van dit G4 traineeship betekent een bijdrage leveren aan maatschappelijke opgaven op grote schaal. Impact maken op miljoenen inwoners. In verbinding met de organisatie, de inwoners en de stad. 

In twee jaar tijd leer jij aan het roer te staan van je persoonlijke ontwikkeling. Samen met je mede-trainees op avontuur. Een zoektocht naar jezelf, met pieken en dalen. Dat vraagt om reflectie, moed en een nieuwsgierige blik naar jezelf en je omgeving. De verschillende opdrachten en begeleiding helpen je op weg om expertise op te bouwen en je eigen kleur te bekennen. Met een diverse en inclusieve groep van trainees, opdrachtgevers en collega’s. Ook een plek met perspectief na 2 jaar. Samen gaan we op zoek naar het pad dat jij na je traineeship verder bewandelt. 

Zo word je onderdeel van een waardevol gemeente-overstijgend netwerk. Waar ruimte is voor iedereen met een missie. Een missie om samen te werken aan die betere leefwereld voor bijna 2.5 miljoen inwoners. Voor vandaag en voor de toekomst!

 

Onze Trainees

DSC02374

Sanjay ghosh

DSC02283

evelyn leiva deantonio

DSC02512

oumaima nedoui

DSC02597-Edit

jason fick

DSC02195

Hui jiang hu

DSC02540

hidde kamst

DSC02750-Edit

Lisanne geschiere

DSC02770-Edit

robin kennedy van dam

DSC02712-Edit

jonas de leeuw

DSC02619

myrna schwering

DSC02719-Edit

thomas thijssen

jij?

Frequently asked questions

Lees hier het antwoord op de vaakst gestelde vragen. 

Staan je vraag en antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.